fredag 17 januari 2014

Fredagen den 17 januari

- 14 grader och gnistrande vit snö,.tänk vad vackert det är och vad skönt att få börja jobba igen,!!
 Näe, det gick inte, men jag gjorde ett tappert försök i alla fall..................

Gårdagen började inte så bra, Karlsson vaknar med magsjuka och varvade städningen med toalettbesök. Ändå kunde vi låsa och börja åka mot flygplatsen strax efter nio precis som vi planerat. På vägen dit börjar hon må bättre och väl framme där har den onaturligt vita ansiktsfärgen gått över i en naturligare sådan.

Det enda som nu störde oss lite var att flyget från Alicante kom iväg nästan en timme försenat mot Oslo där vi från början hade en väntetid på lite drygt just den timmen.
Nåja även det problemet löste sig. Med en rejäl medvind i ryggen fick vi tillbaka en del av vad vi förlorat och behövde bara normal-jäkta.
Vi landade planenligt på Arlanda strax efter 18, hungriga och trötta. Mest synd om Karlsson som bara drack en kopp te till frukost. Ja, man undviker ju numera flygmaten så länge det går.
Vi blev hämtade på Arlanda av sonen som dessutom påpassligt nog förberett en liten välkomstmiddag. Trötta och mätta somnade vi ifrån den absolut tråkigaste dagen på en semester.

I dag blir det spännande, Leffe hamnar antingen på Södersjukhuset, i Skövde, Sundsvall eller i bästa fall blir det en liten tripp norrut med Karlsson för att titta till den andra sommarstugan, den i snöhelvetet.

Vill ni följa med på den resan också, så måste ni tyvärr byta kana I morgon träffas vi............om ni vill på vardagsbloggen http://mittlillautrymme.blogspot.se/

                                                            Gomorron

7 kommentarer:

  1. Välkomna till is,snö, kyla. Ni verkar ju haft det toppen även om det inte varit solväder direkt. Solvädret kommer nog tills vi åker ner 23 febr och med enkelbiljett (så då måste väl solvädret komma någongång). Blir nog kvar till slutet av april/början av maj, vi får se.
    Ha en fin helg
    /Yvonne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Yvonne, precis vad vi längtat efter. :-) Den 23 april kommer vi ner igen och stannar till mitten på maj. Kanske kunde vi ta en fika ihop då?

      Radera
  2. Skönt att hemresan gick bra och att magen ordnade till sig.

    Håller tummarna för att det blir en tripp med Karlsson som står på dagslistan. Av alla S-alternativ lät S-ommarstugan bäst :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstod att du skulle tända på "snöhelvetet"

      Radera
  3. Hej

    Allt roligt har ju tyvärr en ände. Tur att Karlsson piggnade till och slapp vara dålig på flyget.

    Här nere börjar snön falla hade trott att vi skulle komma undan snövädret som kommer från Skåne. Så ta det lugnt i trafiken!!

    Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej Lotta! Joo, och det verkar alltid vara väldigt nära till där änden. :-(
    Det var verkligen skönt att hon kryade på sig, typiskt att så'nt kommer precis när det passar som sämst.
    Snön finns här uppe också kan jag berätta. Strax framme i Umeå och -12 grader. Hemma hos Karlsson i Bastuträsk är det -25, oj va' kul det ska' bli. :-)

    SvaraRadera
  5. Hola Leffe och Karlsson!
    Skönt att ni snart är på plats fast -25 verkar häftigt :) Men värme inne
    har ni väl iaf. Ha det så bra/ Kram P. Lex hälsar ♥♥

    SvaraRadera